RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 39 reviews
by Rian en Jos Becker on Het Wielseveld

Mooie,nette,rustige camping. Ideaal om lekker te fietsen in het Rivierenland of even met de pont over naar de Grebbeberg.Wij hebben genoten van de gastvrijheid en de rust.

by louise v alebeek on Het Wielseveld
reactie

werden fijn verwelkomd camping is goed verzorgd werden goed overal met geholpen top camping

by Chris en Loes on Het Wielseveld
fantastisch

wij hebben hier 2 weken gestaan rond pasen, fantastische camping, ruime plaatsen, prima sanitair, en rust, je. kan van hieruit zowel de Betuwe in als de Utrechtse Heuvelrug.
Joost is de perfecte gastheer en is altijd in voor een
praatje en om je te helpen,

Joost en Joke het gaat jullie goed,

Chris en Loes

by Leon en Anja on Het Wielseveld
Paasweekend

Geweldige camping en dito eigenaren.
Ruime plekken en schoon sanitair.
Omgeving grandioos mooi , je kunt hier eindeloos fietsen wandelen of wat je maar wilt
Wij hebben direct weer geboekt voor Pinksteren.
Een aanrader

by Tom Tol on Het Wielseveld
Het eerste motor weekend van 2019

Ad mijn motor kameraad en ik rijden al vele jaren naar diverse motor vriendelijke campings en hebben na dit super weekend het Wielseveld al besloten dat dit een blijvertje is , het begon vrijdag 5 April met een leuke ontvangst door Joost en Joke, zij wezen ons de campeerplekken en deze waren zo ruim dat wij aan 1 plek al voldoende hadden voor onze tenten en motoren.

Wij kunnen zeggen dat de mooie en schone toiletten en douches geweldig waren ennog maar niet eens gesproken over de plekken en de ligging van de camping .Een ware aanrader ,Joke en Joost (en de ouders niet te vergeten ) bedankt en tot gauw. gr Tom

by Gerard en Karin on Het Wielseveld
Weekendje genieten

We hebben het weekend heerlijk genoten op deze gastvrije camping! Gezellig ontvangen door Joke en Joost. Ook een verrassend leuke attentie gekregen. De informatie kaartjes vonden wij top. Vooral handig als je wat langer verblijft.
De camping ziet er ook goed verzorgd uit. Douche en toiletten schoon.
Mooie rustige omgeving voor wandelaars en fietsers.
Voor ons zeker nog voor herhaling vatbaar!
Groetjes en tot ziens Gerard en Karin

by Jan en Karin de Ruiter on Het Wielseveld
Dhr. Mevr/

In augustus zijn wij een dikke week op jullie camping Het Wielse Veld te gast geweest samen met zus Annie en zwager Karel. De prettige ontvangst en het verblijf op jullie camping is ons heel goed bevallen Joost en Joke! De campingplekken zijn ruim, goed verzorgd en omgeven door veel groen. Wij hebben met onze caravans op het achterste veld gestaan op een mooie plek met veel ruimte voor ons zelf en uitzicht. Voor het toilet gebruikten wij vaak de fiets, dit was superhandig want het was een aardige tippel om daar te komen. Het sanitaire blok was prima en schoon, wij hebben begrepen dat er uitbreiding van deze voorzieningen komt, dat zal jullie camping nog meer ten goede komen. Verder is het erg netjes en schoon en is alles aanwezig voor een fijne vakantie. Het is 's nachts wel erg donker op de camping maar daar is bewust voor gekozen. Om de Betuwe te ontdekken zijn wij met de fiets en de auto op pad geweest om te genieten van de mooie dorpjes, de rivieren, de fruitbomen de dijkjes en pontjes. in een woord: geweldig! Dank en waarschijnlijk nog wel eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Jan en Karin

by Marianne Slooijer on Het Wielseveld
Fijne camping

Hele fijne camping, gastvrij vriendelijke beheerder.
Ook onze honden waren welkom, dank daarvoor want dat is vaak anders op andere locaties.
Wij komen graag terug.

by Familie Leerdam on Het Wielseveld
Vakantie pret!

In de zomer vakantie hebben wij gekampeerd onze twee kinderen van 2 en 5. We kunnen eigenlijk heel kort zijn. Het is echt fantastisch!! Kies je voor rust en ruimte dan ga je naar het Wielseveld. Wij stonden op het achterste veldje, recht tegenover het speeltoestel. De jongens hadden alle ruimte om vrij te spelen. En alleen al de veerpont van Eck en Wiel naar Amerongen was al een hoogtepunt voor hen. De camping heeft ruime plaatsen, een fietsenstalling, minibibliotheek, en bovenal schoon sanitair. We hebben genoten van de gastvrijheid en het gastheerschap van Joost. Altijd goed gehumeurd en in voor een praatje of om een helpende hand te bieden. De directe omgeving biedt een afwisselend landschap met de Betuwe, Utrechtse Heuvelrug, boomgaarden, weilanden, bossen, musea en water recreatie. Veel gefietst dus en na iedere bocht weer een verrassing! Het pittoreske stadje 'Buren' is een absolute aanrader. Het Wielseveld heeft onze verwachtingen overtroffen. Hier ervaar je nog de rust van het platte land... Eenvoudig, puur en ontspannen. Joost en Joke jullie hebben een bijzonder mooi plekje. Bedankt.

by Hans en Neeltje on Het Wielseveld
Verblijf Wielseveld

Wij hebben 6 dagen genoten van een heerlijk verblijf op deze camping. Een hartelijke ontvangst van Joke en Joost. Goede schone sanitaire voorzieningen en een uitgebreide bibliotheek voor heerlijk lezen in de avonduren.
Vanuit de camping kun je mooie fietstochten maken. Met de veerpont over naar Amerongen en je bent al op de Utrechtse Heuvelrug.
Een mooie en rustige camping van waaruit je een mooi stukje Nederland kunt ontdekken.
Neeltje en Hans

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»