RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 102 reviews
by Familie Turk on Het Wielseveld

Wat een fantastische mooie en rustige camping. Leuke eigenaars die tijd voor een babbeltje hebben. Mooie ruime plekjes waar je ook nog een buitenspel kan spelen. Nette en schone sanitair. Prachtige omgeving, heerlijk om te fietsen. Gewoon een fantastische mini camping!

by Jan on Het Wielseveld
Het Wielseveld.

Wat een rust ,πŸ‘πŸ» wat een ontvangst, πŸ‘πŸ»wat een inzit van Joke en Joost. πŸ‘πŸ»Van de vroege ochtend tot de echt de late avond . Altijd een goed humeur en altijd tijd voor praatje. πŸ‘πŸ»
Aan echt alles is gedacht tot het kleinste detail zoals een haakje aan de douche deuren om te luchten etc. Vloertrekkers en wissers voor beslagen spiegels. Alles altijd schoon en opgeruimd.
Heerlijke tijd gehad en heel belangrijk grote brede plaatsen.πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

by Ko en Diana Fluit on Het Wielseveld
Combi: werken/vakantie in de Betuwe

Onze 3 oudste kleinkinderen(13/14 jaar) hadden dit jaar voor het eerst een vakantiebaantje geregeld in de Betuwe. Om ons steentje bij te dragen hebben we op het Wielseveld een aantal dagen een tentje naast de camper gezet zodat de kids minder ver hoefden te reizen en na het bessen plukken tegelijkertijd ook nog een beetje vakantiegevoel zouden hebben. (opa mocht brengen/halen vroeg in de ochtend) Dit is supergoed gelukt. De sfeervolle inrichting van de camping met prachtige grote natuurfoto's van de omgeving (tot in de doucheruimtes toe) en de faciliteiten die je op elke camping zou wensen. Een kleine maar gezellige ruimte met info en leenboeken, zonder muntjes afwassen (heet water!) en douchen (zelf de temperatuur stellen) vonden wij erg plezierig.
Door de ruime plekken konden we zelfs nog jeu de boule spelen op het veldje en ons tafeltje verplaatsen naar zon/schaduw. Voor onze kleinkinderen was het wel hard werken maar daarna hebben ze de Betuwe als vakantieplek leren kennen en waarderen: Het "eiland van Maurik"" ligt om de hoek evenals "de Heerlijkheid" waar het goed toeven is met (jongere) kinderen (skelters, speeltuintje en een gezellig terras voor een ijsje, hapje/drankje). Het ruime zwembad in Leersum(wel even reserveren), de pontjes op diverse plekken en de recreatieplas in Beusichem (gratis parkeren en entree , erg veel ruimte en van alles in en naast het water te doen voor diverse leeftijden) was helemaal super. . Ook heel praktisch dat er verse aardbeien, stalletjes met fruit en niet te vergeten een goede supermarkt op loop/fietsafstand was. Wij gaan graag elke keer met de camper naar voor ons nieuwe plekken maar hebben ook een favoriete top 5 in NL waar we wel vaker heengaan. Het Wielseveld zit hier nu zeker bij.
Bedankt Joost en Joke en succes!!!

by RenΓ© en Jolanda Hollemans on Het Wielseveld
Heerlijk vertoeven

Heerlijk vertoeven op de camping. Super leuk ontvangst met een goodiebag 😁!! Mooie omgeving met prachtige fietsroutes ... dus neem de fiets mee.

by Auke en Henny v d wal on Het Wielseveld
dhr

30 juli waren we op camping het wielseveld TOP heerlijk rustig en schoon, een vriendelijke eigenaar die graag een praatje maakt. mooie omgeving om te fietsen. Joost we komen zeker weer terug.

by Cass & Hennie on Het Wielseveld
Heerlijk verblijf

15 t/m 19 juli
Wat een warme ervaring, super leuk ontvangen met eitjes en appels en wat een mooi en goed onderhouden campeer-terrein. Niets is er teveel, super behulpzame eigenaren.
Keurige sanitaire voorzieningen en wij komen zeker nog een keer terug.
Joost en Joke nogmaals bedankt jullie zij super.

by Henk & Elly on Het Wielseveld
Het Wielseveld

Gastvrij ontvangen en sanitair corona proef en super schoon. Mooie ruime plaatsen, kortom een aanrader.

by Wil Gijsen on Het Wielseveld
Kamperen mini-camping

Fijne eenvoudige rustige camping met zeer mooie en ruim plekken. Mooi sanitair corona-proof Eigenaren gastvrij. En ook in de "vruchtbare" omgeving veel te beleven Voor herhaling vatbaar !

by Ria en Florus on Het Wielseveld
Wielseveld recentie

Heerlijke camping met prachtige ruime plekken. Coronarichtlijnen zijn ze prima op ingericht.
Hele leuke ontvangst en hartelijk en gastvrije camping eigenaren.
Joke en Joost bedankt voor dit fijne verblijf

by Jan en Marianne on Het Wielseveld
Genoten.

Mooie en leuke camping , Gast vrije eigenaren . Prima en schoon sanitair .
Goede grasmat en en grote plekken .
Het enigste wat we misten is een wasmachine , Jammer.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»