Recensies 2018-06-26T23:51:49+00:00

RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 24 reviews
by Siemon en Anca on Het Wielseveld
Fijne kleine camping.

Bij toeval ontdekten we camping Het Wielseveld en stonden er twee nachten om in dit deel van de Betuwe wat te fietsen. Bij aankomst kregen we een leuke en lekkere attentie. Mooi en nieuw sanitair,een kleine bibliotheek en prima gratis WiFi.Kersen en pruimen te koop “ om de hoek” Top-weekend gehad, een aanrader!

by Wilma en Alex on Het Wielseveld

Een heerlijke week gehad op deze camping. Hartelijke ontvangst en leuke sfeer. Prima plaatsen en schoon sanitair. Leuke omgeving en een prima plek om vanaf deze camping fietstochten te maken. Een aanrader!

by Rinus on Het Wielseveld
Camping

Wielseveld is een kleine camping. Beheerder is een goede gastheer enhet geheel komt gemoedelijk over. Douches zijn nog niet optimaal en het sanitair is wat klein uitgevallen. Maar dat gaat na het seizoen aangepast worden. Fijne camping en zeker het bezoeken waard.

by Homme en Neeltje on Het Wielseveld

2 weken gekampeerd op dit heerlijke campinkje. Gastvrije ontvangst en veel fietstochten gemaakt in de prachtige omgeving.

by Jip on Het Wielseveld
Fab Six

Dit verrassingsbezoekje draaide uit op een heerlijk weekend. Mooie ruime camping, Appeltje Eitje als welkom, kampvuurtje, Kubbs, ooievaars spotten en hele leuke eigenaren!! Het schijnt dat de omgeving prachtig is, maar zo ver zijn we niet gekomen;-). Dank en liefs

by Patricia en ron on Het Wielseveld
Ideaal voor honden

Super leuk gekampeerd bij Joke en Joost .Heel ruime plekken achter op de camping ook onze honden hebben genoten van de camping ..Heel veld waar ze achterop heerlijk konden rennen

by Lute en Betty on Het Wielseveld
Wielseveld

Een paar dagen doorgebracht op deze camping. Heel relaxte sfeer wat mede komt door de campingeigenaar Joost. 's Avonds verwelkomt met een leuk gevuld mandje en nog extra kersen. Mooie camping, goed sanitair en ruime fietsenstalling. In de omgeving is prima te fietsen. De kersenverkoop startte net. Dat maakte het fietsen tussen de fruitboomgaarden extra leuk. Ook het fietsen over de rivierdijken is een aanrader.

by Hein croeso on Het Wielseveld

Super leuke ontvangst. Goed onderhouden veldjes en schoon sanitair. Ongekende gastvrijheid. Hele fijne omgeving om betuwe en utrechtse heuvelrug te ontdekken. Een aanrader

by Ed, jacqueline,Peter en Fenny on Het Wielseveld

Fijn weekend gehad op prima camping!Wij sluiten ons helemaal aan bij voorgaande recensies.Aanrader!

by Desiree, Gerben, Lolita en Pietje B on Het Wielseveld
Mooie plek

Proef-kamperen met de katten in de Betuwe. Ruime plekken, het is nog rustig, fijn voor onze katten. Sappig gras, schone toiletten, afval scheiden, lekkere douche, bibliotheekje. We komen vast een keer terug.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»