Loading...
Algemene informatie2019-01-31T15:41:26+00:00

Openingstijden: Het Wielseveld is geopend vanaf maandag 1 april tot en met zondag 27 oktober 2019.

Staanplaatsen: Het Wielseveld heeft 25 ruime staanplaatsen, ze liggen verspreid over drie velden. Alle staanplaatsen hebben een 6 ampère stroomaansluiting.

Speelveld: Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen op een groot veld achterop het campingterrein.

Internet: Je kunt gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Campers: Uiteraard ben je met een camper ook van harte welkom op het Wielseveld. We hebben een aantal camperplaatsen verspreid over de velden. Er is een camperstortplaats aanwezig.

Sanitair: We hebben drie toiletten en twee ruime douches met wastafel. Bij het sanitairgebouw kun je het chemisch toilet legen. Er is afwasplaats met warm en koud stromend water. Een wasmachine en wasdroger staan ter beschikking. Je kunt daar tegen betaling gebruik van maken (wassen €4,-, drogen €3,-).

FietsenEr is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

Milieu: We stellen het op prijs dat je rekening houdt met het milieu en vragen je het afval te scheiden. Daarvoor hebben we verschillende afvalcontainers: voor restafval, voor gft-afval en voor papier. Glas kan in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd worden, voor plastic afval en lege verpakkingen stellen we gratis speciale afvalzakken beschikbaar.

Huisdieren: Je mag je eigen huisdier meenemen, ze hebben hier lekker de ruimte. We gaan ervan uit dat je goed zicht op je huisdier blijft houden zodat de omgeving en de andere gasten er geen hinder van ondervinden.

Supermarkt: Op 500 meter afstand is de supermarkt MCD te vinden, de MCD is een zeer nette supermarkt met een uitgebreid aanbod en vriendelijk personeel.