Openingstijden: Het Wielseveld is geopend vanaf vrijdag 27 maart tot en met zondag 18 oktober 2020.

Staanplaatsen: Het Wielseveld heeft 25 ruime staanplaatsen, ze liggen verspreid over drie velden. Alle staanplaatsen hebben een 6 ampère stroomaansluiting.

Speelveld: Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten en spelen op een groot veld achterop het campingterrein.

Internet: Je kunt gratis gebruik maken van ons supersnelle wifi-netwerk.

Campers: Uiteraard ben je met een camper ook van harte welkom op het Wielseveld. We hebben een aantal camperplaatsen verspreid over de velden. Er is een camperstortplaats aanwezig.

Sanitair: We hebben drie toiletten, een urinoir en vier ruime douches waarvan twee met wastafel. Bij het sanitairgebouw kun je het chemisch toilet legen. Er is een vernieuwde afwasplaats met warm en koud stromend water.

FietsenEr is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

Milieu: We stellen het op prijs dat je rekening houdt met het milieu en vragen je het afval te scheiden. Daarvoor hebben we verschillende afvalcontainers: voor plastic/blik, restafval, gft-afval en papier. Glas kan in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd worden.

Huisdieren: Je mag je eigen huisdier meenemen, ze hebben hier lekker de ruimte. We gaan ervan uit dat je goed zicht op je huisdier blijft houden zodat de omgeving en de andere gasten er geen hinder van ondervinden.

Supermarkt: Op 800 meter afstand is de supermarkt Boon’s te vinden, de Boon’s is een zeer nette supermarkt met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.